Geretourneerd en vergoedingen

Geretourneerd en vergoedingen

 

Weergegeven wegens gebrek of niet -naleving

Als u een onjuist of beschadigd product hebt ontvangen, communiceer het met de e -mailadres info@poptoys.it En we zullen onmiddellijk activeren voor gratis vervanging, volgens deze procedure:

  • Stuur ons de foto's van het onjuiste of beschadigde product met notities
  • Pak het product dat u hebt ontvangen terwijl u het hebt ontvangen
  • U wordt een nieuw product gestuurd*
  • Op het moment van levering van het nieuwe product moet u de onjuiste of beschadigde beschadigde teruggeven aan de koerier

*Als het product niet beschikbaar is, wordt u gevraagd om een ​​nieuw product te kiezen, anders krijgt u de volledige terugbetaling van de kosten die u oplevert

Herroepingsrecht

U hebt het recht om zich terug te trekken uit het contract, zonder de redenen aan te geven, binnen 14 dagen sinds u of een derde partij (i) het product of (ii) heeft ontvangen in het geval van aankoop van verschillende producten die afzonderlijk zijn geleverd met een enkele bestelling , Hij ontving het laatste product.

Als de opname te wijten is aan persoonlijke redenen en niet kan worden toegeschreven aan ons (beschadigd of onjuist product), krijgt u de vergoeding betaald (zodra u het product heeft ontvangen) afgetrokken van alle gemaakte verzendkosten en de kosten voor de rendement zijn op Uw kosten.

Om het recht op intrekking uit te oefenen, moet u Poptoys, met een geregistreerd kantoor in Rome, informeren over uw beslissing door een e -mail naar het adres te sturen: info@poptoys,it. Hierna ontvangt u een e -mail van bevestiging van de intrekking van de intrekking, met de instructies om door te gaan met de teruggave van het product.

Om de terugtrekkingsdeadline te respecteren, is het voldoende dat het verzenden van het verzoek vóór het verstrijken van de opnameperiode.

Als u opnieuw wordt opgelegd, krijgt u de betalingen die u heeft gedaan, met uitzondering van de gemaakte bezorgkosten, binnen 14 dagen na wanneer we uw beslissing nemen om terug te trekken ontvangen. Deze terugbetalingen worden gedaan met dezelfde betalingsmiddelen die worden gebruikt voor de initiële transactie, tenzij u een terugbetaling aanvraagt ​​op een ander betaalmiddel, in dit geval zijn eventuele extra kosten op uw kosten afkomstig van de verschillende betalingsmiddelen van u gekozen. .

Als u het product hebt ontvangen, wordt u gevraagd om het zonder onnodige vertraging terug te geven en in elk geval binnen 14 dagen na de dag dat u de terugtrekking heeft gecommuniceerd. De term wordt gerespecteerd als u de activa respecteert vóór het verstrijken van de periode van 14 dagen. Directe kosten voor de terugkeer van de goederen zijn op uw kosten. Als u de opname uitoefent via de site met behulp van de door de site aangeboden retourservice, voordat u het verzoek tot intrekking bevestigt, wordt u aangegeven de vervoerkosten voor de terugkeer van de goederen.

U bent alleen verantwoordelijk voor de afname van de waarde van de goederen die voortvloeien uit een manipulatie die verschilt van die nodig om de aard, kenmerken en functioneren van de goederen vast te stellen.

 

 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.