Retournaties en restituties

Annulering:

  • Als de bestelling wordt geannuleerd vóór de verzending (na verzending is annulering niet meer mogelijk), wordt er een bedrag ingehouden op de terugbetaling (vanwege de gateway- en beheerkosten die wij maken voor de betaling en valutawisselkosten, ongeveer 10% van de bestelling).
  • Dit bedrag wordt helaas niet vergoed door betalingsgateways en we hebben geen manier om het te vergoeden, om deze kosten te dekken wordt u een coupon van hetzelfde bedrag toegestuurd zonder enige deadline.
Retourzendingen en terugbetalingen

Retourneren voor defect of non-conformiteitAls je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen (niet van toepassing op beschadigde doos tijdens het transport, alleen schade aan het item telt), laat het ons weten op info@poptoys.eu en we zullen onmiddellijk actie ondernemen om het probleem op te lossen:

Stuur ons foto's van het verkeerde of beschadigde product met eventuele notities
Verpak het ontvangen product zoals u het heeft ontvangen zodat wij het kunnen controleren


Herroepingsrecht


U hebt het recht het contract te herroepen, zonder opgave van redenen, binnen 14 dagen vanaf het moment dat u of een door u aangewezen derde partij (i) het product heeft ontvangen of (ii) in geval van aankoop van meerdere producten die afzonderlijk bij één bestelling worden geleverd, het laatste product heeft ontvangen.


Indien de herroeping het gevolg is van persoonlijke redenen en niet aan ons is toe te rekenen, wordt het bedrag terugbetaald (zodra het product is terugontvangen) onder aftrek van alle gemaakte verzendkosten en de kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening .


Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u poptoys, met maatschappelijke zetel te Rome, op de hoogte te brengen van uw beslissing door een e-mail te sturen naar: info@poptoys.it waarna u een e-mail ontvangt ter bevestiging van de uitoefening van de herroeping, met daarin de instructies voor het terugzenden van het product.


Om de herroepingstermijn te halen, is het voldoende dat u het verzoek verstuurt voordat de herroepingstermijn is verstreken.


Als u zich terugtrekt, krijgt u de door u gedane betalingen, exclusief leveringskosten, terugbetaald binnen 14 dagen na ontvangst van uw beslissing tot terugtrekking. Deze terugbetalingen worden verricht met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij u om terugbetaling met een ander betaalmiddel verzoekt, in welk geval eventuele extra kosten als gevolg van het door u gekozen andere betaalmiddel voor uw rekening zijn. .


Als u het product heeft ontvangen, dient u het onverwijld en in ieder geval binnen 14 dagen vanaf de dag waarop u de herroeping heeft meegedeeld, terug te sturen.

De termijn is gehaald als u de goederen voor het verstrijken van de termijn van 14 dagen terugstuurt. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening.

Als u de herroeping via de site uitvoert met behulp van de door de site aangeboden retourservice, wordt u vóór de bevestiging van het herroepingsverzoek gewezen op de transportkosten voor het terugzenden van de goederen.


U bent alleen verantwoordelijk voor de waardevermindering van de goederen als gevolg van een andere manipulatie dan die welke nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.