Levertijden

levering van producten die zijn gekocht op Poptoys is meestal geschiedt binnen 2 werkdagen vanaf de bestelling in Italië. De levertijd kan vertraging oplopen in geval van feestdagen; de dragers doen niet leveren op 25/12, 26/12, 01/01 en in het weekend.

Voor bestellingen met een creditcard, zal De bestelling worden direct geplaatst in een verwerking en toevertrouwd aan de koerier op de eerstvolgende werkdag. Voor bestellingen per bank, de verzendkosten worden berekend vanaf de bevestiging van de betaling.

Voor de bestelling afhalen op het moment van verkoop , ontvangt u een eerste mail met de bevestiging van uw bestelling, gevolgd door een tweede e-mail van bevestiging van opzegging: het is verplicht om aanwezig te zijn in de winkel gekozen voor afhaling enkel na ontvangst van de BEVESTIGING TOEVLUCHTSOORD met een identiteitsbewijs en een kopie van de factuur binnen de 7 werkdagen. In geval van intrekking uitgevoerd door een derde partij (dat wil zeggen niet-houders van de bestelling) is verplicht om aanwezig te zijn op het moment van verkoop met een ondertekend Delegatie en een kopie van de identiteitskaart voor het verzamelen van de bestelling.

Het TYPE VAN de VERZENDING LEVERTIJD

  • Standaard Binnen 2 werkdagen na bevestiging van de bestelling*
  • Express meestal Geleverd de volgende werkdag* met uitzondering van de eilanden of afgelegen gebieden

*Geldig alleen voor bestellingen geplaatst binnen het uur van 15:00, en het volume beperking verband met de bestelde zaken (op de maatregelen van de hals mag niet hoger zijn dan 120 cm, en elke kant mag niet hoger zijn dan 80 cm). Alleen geldig in bepaalde regio ' s.

In het geval van niet-levering, neem dan contact op met de vervoerder rechtstreeks aan de tak van de bevoegdheid, die u vindt in de slip die op het moment van de poging tot levering.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.