POP-VAULT - Persoonlijk magazijn

Ontdek ons ​​Personal Warehouse-systeem voor onze klanten. Dankzij de POP-VAULT kunt u de artikelen bestellen en apart houden totdat de drempel voor gratis verzending is bereikt, hoe werkt het?


1) Voeg een artikel toe aan uw winkelwagen

2) Kies bij het afrekenen bij het kiezen van Verzenden de optie Toevoegen aan uw POP-VAULT

3) Rond de bestelling af door voor het artikel te betalen

4) Het artikel wordt toegevoegd aan uw persoonlijk magazijn, het hele magazijn wordt in één zending verwerkt zodra de drempelwaarde voor gratis verzending is bereikt (€ 79,90 voor Europa en VK )

USA, CANADA EN REST VAN DE WERELD:


Gratis verzending is niet beschikbaar voor alle artikelen, maar alleen voor artikelen die minder dan 250 gram wegen - Met de POP VAULT kunt u echter verzendkosten met korting krijgen door bestellingen te groeperen om ze te laten verzenden wanneer u de waarde van € 79 bereikt.


 

Wanneer de items in uw POP-VAULT deze drempel bereiken, nemen we contact met u op met een offerte voor de verzending van uw persoonlijke magazijn


Als je wilt dat je kluis wordt verzonden voordat de drempel voor gratis verzending is bereikt, stuur ons dan een e-mail naar vault@poptoys.eu en we sturen je een factuur met de unieke verzendkosten voor je hele kluis om een ​​enkele verzending te betalen.


* Uw kluis wordt maximaal 60 dagen opzij gehouden, na deze periode zonder de drempel voor gratis verzending te hebben bereikt, wordt er contact met u opgenomen om meer items toe te voegen of om verzendkosten te betalen en de kluis te ontvangen

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.